Saturday, October 3, 2009

Kuidas Pesa hotell külalislahkust näitas

Täienduseks eelmisele postile, et kui asi puutub rahasse, siis vend ei tunne venda ning Pesa hotell martaraadiot. Ehk tarvitses mingil suvalisel slovakkide või belglaste grupil Põlva piir ületada ja hotellis rahhi lehvitada, kui meie asjad tubadest välja tõsteti. Kusjuures viisakad on hotellidaamid küll: "Aga esmaspäevast tulge jälle." Maitsekas tõesti.

Pärast neljapäevast võtterohket päeva Haanjas, Värskas ja mujalgi jätkus pidu, nagu mainitud, varajaste hommikutundideni ning võite ise ette kujutada, kui vihaseks teeb, kui sa leiad end hotellist välja tõstetuna. Eriti siis, kui sa oled saanud kaks tundi magada, siis unega võideldes Tartusse sõitnud, et monteerida saadet ja pärast seda teha masohhistlikus stiilis intervjuu sadistliku õppejõuga ning siis - lootuses, et paar tundi õiglast und paneb vere taas käima - uuesti Põlvasse kihutanud. Aga seks ajaks oli juba nii kilekott tunne, et üks kord uuesti Tartusse sõita oli kui lumme niristada. Ja Tartu voodit mulle keegi juba ära ei keelanud.

Igatahes, esmaspäevane ökomökunduse saade tundub olevat ses mõttes valmis, et erinevad osised on olemas. Kuidas need täpselt kokku käivad, selgub täna öösel. Eepos ise jõuab avalikkuseni esmaspäeval kell 12.15 saates "Fookus ekstra".

Ja respect neile, kes pärast ebaõiglast koduta jäämist end Tarmo Pihlapi diivanisse tühjaks nutsid. Ükskord me võidame niikuinii!!!

Edit: paar asja tuli veel meelde. Esiteks on ülikõva see, et Põlvas toimib kõik ost-müük bartertehingute kaudu. Näiteks kui sul on bensiini vaja, lähed tanklasse ning ütled: "Marta raadiost, pange 15 liitrit." Või kui sul on vaja ujulasse minna, lähed spordiklubisse ja ütled: "Marta raadiole 20 ujulapääset."

Teiseks tahtsin panna omalt poolt üles emotsionaalse pildi prügilast. Honorari võib kanda Lendoki pangakontole. Proovisin ka audiofaili blogisse lisada, mis osutus märksa raskemaks kui ma arvasin. Ei ole kindel, mille kohta fraas käis, aga kuulata saab seda siit.





Seitsmekümnendatest pärit vahtkummist Kutsa otsib omale uut kodu ja hoolitsevat peremeest.

No comments:

Post a Comment