Monday, October 26, 2009

Kuidas me come-backi teeme

Nii-nii,

juba paar nädalat pole me Martas lugusid teinud ja grupp jookseb veel viimaseid päevi ajaga võidu, et kolmapäevaks praktikaaruanne esitada. Pühapäeval tuleb oma šedöövreid osakonna komisjoni ees kaitsta ning siis ongi Põlva Põigiti ehk Tartu Ülikooli tudengite raadiopraktika Põlva raadios Marta ametlikult koos naha ja karvadega läbi. Küll ei tähenda see, et vahvad juhtumised Põlvas otsa saaksid.

Kui ühes varasemas postituses lubasin, et te veel kuulete meist, siis nüüd on aeg saladuseloori pisut rohkem kergitada – kes Martat aktiivselt kuulavad, juba teavad, millest jutt. Olles asja vaaginud ühelt ja teiselt poolt, jõudsime kuuekesi järeldusele, et raadiotööd Põlvas tuleb jätkata. Niisiis oleme alates 7. novembrist tagasi. Korra kuus. Tund aega. Saates "Eetrikeeld". Kuna martaraadio on saatereklaami juba eetrisse paisanud, võib selle ehk siiagi üles panna. Taganemisteed ei ole ;)






Mis saab blogist? Seda oleme endi käest korduvalt küsinud. Võimalik, et saab infokanaliks "Eetrikeelu" juurde, võimalik, et keskendume mõnele muule ajakirjanduslikule teemale, võimalik, et ei saa midagi. Kui kellelgi on häid mõtteid, siis kirjutage meile.

Jääge lainele, varsti rokime!Fotomeenutus sellest, kuidas me viimati Marta raadios otsesaadet tegime. Ei saa jätta märkimata, et "Martaga voodis" sai päris korralikuks hitiks. Oodake järge!

No comments:

Post a Comment